Opstelling |       Inloggen   

Stormvogels Nieuwsarchief

Laatste thuiswedstrijd 1e elftal a.s. zondag - BBQ vanaf 13u

Aanstaande zondag speelt ons eerste elftal haar laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen. Graag nodigen we al onze spelers, leiders, supporters en vrijwilligers uit om deze middag het seizoen op gezellige wijze samen af te sluiten op ons sportpark. Vanaf 13u zal er een BBQ zijn.

Tot zondag!

 Lees meer  

Samenwerking jeugd Montagnards – Stormvogels’28/HRC’27

Voor een optimaal voetbalklimaat  voor alle jeugdleden van de drie verenigingen is een samenwerking tussen alle de drie jeugdafdelingen meer dan wenselijk. Dit wordt door alle drie de verenigingen onderschreven. Hieronder de stand van zaken over de samenwerking. 

De afgelopen maanden hebben de verenigingen Montagnards, HRC’27 en Stormvogels’28 samen met de gemeente Bergen en de KNVB onderzocht of en welke mogelijkheden er zijn om met name met de oudere jeugdteams te gaan samenwerken. De infoavond van 18 februari, de onderling gespeelde wedstrijd en de bijeenkomst van 15 april, hebben voornamelijk  positieve reacties opgeleverd.Zowel spelers en ouders , trainers en leiders van de teams zijn betrokken geweest bij overleg en voorbereidingen en hebben de nodige input geleverd.De conclusie is dat er is  voldoende draagkracht is om komend seizoen van start te gaan met de samenwerking. Een werkgroep zal het samenwerkingsplan verder uitwerken en ter goedkeuring aan de drie hoofdbesturen voorleggen. De intentie is uitgesproken om komend seizoen uit te komen met één gezamenlijk JO-19 team en twee gezamenlijke JO-17 teams. De volgende stap is te komen tot een goede teamindeling en op welke locatie de teams gaan trainen en spelen. Naar geschikte trainers/coaches wordt op dit moment gezocht.Tot zover de stand van zaken over de samenwerking. 

Als er meer informatie bekend is zal er weer een update worden verstuurd.Vragen en/of opmerkingen over bovenstaande informatie kunnen via de mail gestuurd worden naar Peter van de Venn ( pvandevenn@gmail.com ) of Joan Drissen ( etdrissen@home.nl )

 Lees meer  

Geslaagde Dart Kampioenschappen bij Stormvogels'28

Afgelopen donderdag werd het vierde kantinetoernooi van het seizoen georganiseerd: De Stormvogels'28 Darts Masters. Een mooi deelnemersveld met 16 tweetallen ging de strijd met elkaar aan in vier verschillende poules. In de knock-out fase waren het uiteindelijk Dinesh & Emiel en Bart & Nieky die zich wisten te plaatsen voor de finale. Daarin waren Dinesh & Emiel de sterkste en zij kroonden zich zo tot de grote winnaars. De top 4 werd verder compleet gemaakt door Jens & Patrick en Daan & Glen. Het laatste puntje voor het jaarklassement (plek 5) was voor Ton & Andries, dit dankzij de hoogste finish van de avond: 107. Check snel onze speciale pagina voor de nieuwe totaalstand. Tijdens de laatste trainingsavond (datum volgt nog) zal het laatste kantinetoernooi plaatsvinden: Beerpong. Op die avond zal ook de winnaar van het jaarklassement bekend worden gemaakt.
 Lees meer  

Stormvogels'28 dartkampioenschappen op donderdag 25 april

Op donderdag 25 april organiseren we het vierde kantinetoernooi van dit seizoen: De Stormvogels'28 Dartkampioenschappen! Vanaf 21u zullen tweetallen op verschillende dartborden in onze kantine de strijd aan gaan om de felbegeerde titel. Graag vooraf aanmelden via de inschrijflijst in onze kantine. Check ook de speciale pagina op deze site voor de tussenstand in het jaarklassement.
 Lees meer  

Jaarvergadering maandag 15 april 2019

Aan alle leden van voetbalvereniging Stormvogels ’28,

Op maandag 15 aprilzal de jaarvergadering plaatsvinden in de kantine van ons sportpark ’t Eindpunt. Deze vergadering zal om 20.00 uur beginnen en wij hopen u als lid van onze vereniging te mogen begroeten. 
De agenda van deze vergadering ziet er als volgt uit: 

1.             Opening van de vergadering door de voorzitter
2.             Verslag notulen 2018
3.             Jaarverslag secretaris
4.             Jaarverslag penningmeester
5.             Verslag kascontrolecommissie
6.             Stand van zaken jeugd
7.             Verkiezing bestuursleden:Aftredend en herkiesbaar: Andries Arts, Peter Beumers
8.             Wat verder ter tafel komt
9.             Rondvraag
10.           Sluiting    

Wilt u ook uw mening geven omtrent de belangen van onze vereniging, kom dan naar de jaarvergadering. 

Met vriendelijke groeten, 
Bestuur Stormvogels ‘28

 Lees meer  

Maak dit voorjaar kennis met jeugdvoetbal!

Aan alle kids uit Afferden en Siebengewald en omgeving,  

Met de lentezon in aantocht, vangt ook het laatste deel van de voetbalcompetities weer aan. Tot eind mei trainen en voetballen onze enthousiaste jeugdteams weer op de Afferdse en Siebengewaldse velden. Ben jij voetballiefhebber en lijkt het je leuk om te ontdekken of voetbal in teamverband wat voor je is? Laat dan pap of mam snel bellen naar één van de telefoonnummers hieronder!  

Je mag in april en mei geheel vrijblijvend mee trainen om een beeld te vormen van wat het voetballen bij onze vereniging in houdt. Na deze periode kun je dan beslissen of je lid wilt worden. Dit seizoen nog lid worden kan natuurlijk ook! Je kunt dan ook al deelnemen aan de leuke activiteiten in juni waarmee het seizoen afgesloten wordt.  

Lijkt het je wat? Voor kids tot 8 jaar kan contact opgenomen worden met Maaike Jans en voor kids vanaf 8 jaar met Harm Berben. Zij zijn trainer, leider en jeugdcoördinator van verschillende leeftijdsgroepen en maken je graag wegwijs! 

Maaike Jans | Telefoon: 06 – 16 31 89 97 | Mail: de_kruimel@hotmail.com  
Harm Berben | Telefoon: 06 – 28 95 22 23 | Mail: harmberben@hotmail.com 

 Lees meer  

Geslaagd carnavals dobbeltoernooi bij Stormvogels'28

Donderdags voor de carnaval vond het derde kantinetoernooi van dit seizoen plaats: Carnavalsdobbelen! De avond werd afgetrapt met een polonaise met voorop Prins Peter I en enkele raadsleden, gevolgd door de Stormvogels deelnemers van het dobbeltoernooi. Nadat Stormvogels prins Roy was afgetreden verdeelden de deelnemers zich over meerdere tafels om het bekende 21 dobbelen te spelen. Vele rondjes, polonaises en bier later bleek Jos de grote 'winnaar' en kroonde hij zich tot de nieuwe Prins van de Stormvogels! 

De volledige uitslag en nieuwe totaalstand zijn binnenkort terug te vinden op de speciale pagina op onze site.
Het volgende kantinetoernooi is het jaarlijkse Darten op donderdag 4 April aanstaande.

 Lees meer  

Jeugdteams in de Maasduinen gaan eerste kennismakingduels spelen!

A.s. Maandag 11 maart vanaf 19.00 uur zal er in Siebengewald op sportpark het Eindpunt twee keer afgetrapt gaan worden tussen twee teams bestaande uit spelers en speelsters uit de kerkdorpen Siebengewald, Afferden en Bergen tegen de O17-1 en de O17-2 van Achates in de leeftijdscategorie O17. 
Deze wedstrijden komen voort uit langdurig overleg tussen de drie voetbalverenigingen. Nadat de jeugd geïnformeerd is over deze mogelijke samenwerking is afgesproken dat ze om elkaar beter te leren kennen alvast een oefenpotje tegen buurman vv Achates gaan spelen. Doelstelling van de verenigingen is om vanaf volgend jaar de O17 samen te gaan laten smelten met behoud van lidmaatschap bij de ‘eigen’ vereniging.
Voornaamste reden hiervoor is het steeds verder teruglopende ledenaantal in deze leeftijdscategorie waardoor het voor de verenigingen steeds moeilijker wordt om een team samen te kunnen stellen. 

Tijdens deze avond zal een vertegenwoordiging aanwezig zijn van alle verenigingen om mogelijke vragen te beantwoorden. 

Komt allen kijken, moedig deze pioniers aan en laten we samen zorgen dat ook in de komende jaren de jeugd de mogelijkheid krijgt om op hun eigen niveau en in de juiste leeftijdscategorie te kunnen genieten van onze prachtige sport!

Maandag 11 maart 19.00 uur sportpark het Eindpunt in Siebengewald

 Lees meer  

In Memoriam: Teun Janssen

Op 23 februari bereikte ons het droevige bericht dat Teun Janssen op 68- jarige leeftijd overleden is. Teun is ruim 10 jaar wedstrijdsecretaris geweest van Stormvogels’28 en mistte vrijwel geen enkele bestuursvergadering. Hij was ook een trouw supporter van het eerste elftal en ook hier liet hij zelden verstek gaan. Met zijn kenmerkende aanstekelijke schaterende lach kon iedereen zijn aanwezigheid horen. Teun was ook verschillende jaren als voetballer actief. Hij speelde enkele seizoenen in het eerste elftal als rechtsbuiten. Daarna heeft hij nog vele seizoenen in de lagere teams gespeeld. 

Wij zijn Teun zeer dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend! We wensen de familie veel sterkte toe met dit verlies.

Bestuur Stormvogels’28

 Lees meer  

Stormvogels'28 jubilarissen naar interland Nederland - Noord-Ierland in De Kuip

Afgelopen jaar tijdens ons 90-jarig jubileumweekend zijn alle clubjubilarissen die al meer dan 40 jaar lid zijn van Stormvogels'28 in het zonnetje gezet tijdens de huldiging op de vrijdagavond. Naast een echt clubspeldje hebben zijn een uitnodiging ontvangen voor een interlandwedstrijd van het Nederlands elftal. Deze is inmiddels gepland: De EK kwalificatiewedstrijd Nederland - Noord-Ierland op donderdag 10 oktober 2019 in de Kuip in Rotterdam. Meer info over het speciale middag- en avondprogramma zullen de jubilarissen binnenkort persoonlijk ontvangen.
 Lees meer  

Carnavals dobbeltoernooi met Prins Peter 1 op donderdag 28 februari!

Donderdags voor de carnaval (28 februari) staat het derde kantine toernooi van dit seizoen op het programma: Carnavalsdobbelen! Inmiddels al enkele jaren een echte traditie binnen Stormvogels'28, met een echte carnavalssfeer en volop gezelligheid. Dit jaar met 'onze' eigen Prins Peter 1! Tijdens dit toernooi wordt het bekende 21 dobbelspel gespeeld in kleine groepjes verdeeld over meerdere tafels. Na iedere ronde (en daarmee ook een rondje bier) wordt er gerouleerd en trekken de verliezers een nieuw carnavals kledingstuk aan. Aan het einde van de avond zal duidelijk worden wie de grote 'winnaar' (verliezer) is, en daarmee de opvolger wordt van Roy Mans als Prins van de Stormvogels! Vooraf aanmelden niet nodig, ook niet-leden zijn van harte welkom!
 Lees meer  

Stormvogels'28 kijkt uit naar carnaval met Prins Peter I en Prinses Rianne!

Afgelopen zondag was de grote receptie van Prins Peter I en Prinses Rianne van CV de Bessembienders. In een bomvolle MFC de Klaproos was het de hele dag groot feest en waren vele afgevaardigden vanuit onze vereniging aanwezig om Peter en Rianne te feliciteren. Peter is al sinds jonge leeftijd lid van Stormvogels'28, kwam o.a. jarenlang uit voor het 1e elftal en is op dit moment actief als bestuurslid. Ook Rianne is vele jaren lid geweest van onze vereniging, eerst in de jeugd en later bij ons Dameselftal. 
Wij zijn trots om wederom een prinsenpaar binnen onze vereniging te hebben. Namens Stormvogels'28 wensen wij Peter en Rianne en alle Bessembienders een prachtige carnaval toe! Alaaf!

 Lees meer  

Uitslagen loterij Kerst zaalvoetbal toernooi

De uitslagen van de loterij die is gehouden tijdens het kerst zaalvoetbal toernooi zijn bekend en kunnen hier worden bekeken.

Graag willen we via deze weg iedereen nogmaals bedanken voor de belangstelling tijdens het wederom geslaagde kerst zaalvoetbaltoernooi.

 Lees meer  

Geslaagde Club van 50 dag 2018

Op zaterdag 15 december 2018 vond de jaarlijkse Club van 50 bijeenkomst plaats. Ditmaal in een vernieuwde versie met een middag- en avondprogramma. 

Nadat iedereen in onze kantine was voorzien van koffie en thee werden de ingediende ideeën (zo'n 15 stuks!) gepresenteerd door de initiatiefnemers. Hierna vertrok het gezelschap in de huifkar (met glühwein) richting Goch, om daar op de Kerstmarkt het 'Stormvogels'28 Kerstspiel' te bespelen. Rond de klok van zes vertrok de huifkar weer terug naar onze kantine, waar iedereen zichzelf kon opwarmen met een warme kop soep en Duitse broodjes. Na het eten was het tijd voor de stemronde, waarin alle leden op hun favoriete ideeën konden stemmen. Uiteindelijk zijn de volgende leuke initiatieven gekozen om gerealiseerd te gaan worden middels de door de Club van 50 mogelijk gemaakte gelden: Tassenrek en kapstok binnenkomst hal; Regenjacks voor trainers, scheidsrechters en grensrechters senioren; Trainingspakken 2e en 3e elftal; Donatie voor X-toppers; Wiedeg; Beluchter; Kleuren spotjes boven de bar. 

Het officieel programma werd afgesloten met een buut van Frans Bevers als Ciske de Hospik, waarna het nog lang gezellig was in de kantine!

Enkele foto's van deze geslaagde dag zijn te vinden op onze foto pagina.
Nog geen lid van de Club van 50? Check dan snel de speciale pagina op onze site voor meer info en meld je aan!

 Lees meer  

Kerstzaaltoernooi Maasduinen 2018

Afgelopen dagen vond het traditionele Kerstzaaltoernooi Maasduinen plaats.
  
Met veel enthousiasme hebben de verschillende teams van onze jeugdafdeling weer deelgenomen aan dit toernooi. Twee teams van onze JO13 stonden tegenover elkaar in de finale. En ook bij het penaltyschieten werden mooie sportieve prestaties geleverd. In hun eigen leeftijdscategorie werden Roan Berben 1e, Merle Straaten en Angel Snijders 2e, Youri Drissen 3e, Raf Toonen 4e en Tessa vd IJsel 5e

Complimenten aan de organisatie, dank aan alle ouders, trainers en leiders voor hun bijdrage.
Het was weer een mooi toernooi.

 Lees meer  
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  -