Opstelling |       Inloggen   

Stormvogels Nieuwsarchief

1e kantinetoernooit 21 oktober 2021: Halt owwe sjoel!

Na twee jaar afwezigheid gaan we het opnieuw proberen: Ons enige echte kantinetoernooi jaarklassement! Inmiddels een traditie geworden in onze kantine, waarbij we enkele gezellige donderdagavonden in het seizoen een speciaal toernooi organiseren. Per toernooi wordt er in tweetallen / individueel gestreden om de titel en kunnen tevens punten worden verdiend voor het algemene jaarklassement. 

We beginnen op donderdag 21 oktober met de sjoelkampioenschappen: Halt owwe sjoel! 
Graag vooraf aanmelden in tweetallen middels de inschrijflijst die in onze kantine hangt. 

Programma:
- Donderdag 21 oktober: Sjoelen
- Donderdag 16 december: Toepen
- Donderdag 24 februari: Carnavalsdobbelen
- Donderdag 31 maart: Darten
- Donderdag 28 april: Tafeltennis
- Donderdag 9 juni: Beerpong 

Verdere info per toernooi volgt in de betreffende maanden. 
Uiteraard alles onder voorbehoud van de mogelijkheden binnen de dan geldende corona maatregelen. 

 Lees meer  

Opleiding verenigingsscheidsrechter!

Gelukkig rolt op onze velden de bal weer, we zijn onderweg in het nieuwe seizoen!
Vanuit de KNVB worden ook de scheidsrechter-cursussen weer opgestart, zie hun bericht hieronder.
Als Stormvogels'28 steunen wij dit initiatief, vandaar dat we geïnteresseerde leden aanbieden om deze cursus namens onze vereniging te vergoeden. Neem bij interesse snel contact op met William Aengenend. 

KNVB: 
Vorig seizoen heeft de KNVB vanwege COVID de opleidingen on hold moeten zetten; gezondheid boven alles. In de omgeving Horst-Venray stond een cursus verenigingsscheidsrechter op de planning, maar daar is het natuurlijk niet meer van gekomen. Wij zijn daarom erg blij dat COVS Horst-Venray en KNVB gezamenlijk de opleiding verenigingsscheidsrechter, op een veilige manier, gaan opstarten. De in seizoen 2020/’21 aangemelde kandidaten kunnen dus eindelijk hun opleiding volgen.  Maar…. er zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar! Mooie kans dus voor jullie als vereniging scheidsrechters op te leiden en kandidaten aan te melden. 

Informatie over deze opleiding:

Locatie: COVS Horst-Venray, De Trefhove, Wittebrugweg 7 in Horst 

Data:
- Woensdag, 27 oktober, 19.00 – 22.00 uur
- Woensdag, 17 november, 19.00 – 22.00 uur
- Woensdag, 15 december, 19.00 – 22.00 uur
- Woensdag, 2 februari, 19.00 – 22.00 uur

 Lees meer  

Aanpassing contributie kalenderjaren 2020 & 2021 (Corona)

Beste leden,

We zijn inmiddels alweer gestart met het nieuwe competitieseizoen 2021/2022 en hopen dat zonder onderbreking te kunnen voltooien. De afgelopen 2 seizoenen waren door Corona alles behalve normale competities. Wie had ooit gedacht dat de pandemie zo lang zou duren en ook zoveel invloed zou hebben op onze voetbalclub. Aangezien jullie in de afgelopen seizoenen maar voor een gedeelte gebruik hebben kunnen maken van onze accommodatie en de voetbalactiviteiten beperkt waren tot trainen, hebben we als bestuur besloten dat over de jaren 2020 en 2021 ieder lid slechts één keer contributie hoeft te voldoen. Een groot gedeelte van de leden hoeft dus over 2021 niet meer te betalen. De resterende leden krijgen een brief met daarop het bedrag wat zij nog moeten voldoen over 2020 en 2021. Wij hopen hiermee jullie hiermee tegemoet te komen voor het gemis aan voetbalactiviteiten.
Aarzel niet om ons te contacten bij eventuele verdere vragen.

Met sportieve groet,
Bestuur Stormvogels'28

 Lees meer  

Rabo ClubSupport 2021: Jouw stem is geld waard (Stormvogels'28 en Kerstzaaltoernooi)

Wij nemen als voetbalvereniging deel aan de Rabo Clubsupport actie 2021 van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen.

Door middel van stemmen bepalen de leden van de Rabobank waar een gedeelte van de winst naar toe gaat. Dit wordt verdeeld onder de deelnemers aan de Rabo Clubsupport actie. Van 4 oktober t/m 25 oktober kun je (alleen als je lid bent van de Rabobank) jouw stem uitbrengen. Er wordt door de Rabobank geen stemcode meer per mail of post toegestuurd. Je kunt eenvoudig stemmen via de Rabo App of Rabo Internetbankieren (onder de knop 'zelf regelen'). Iedere deelnemer mag meerdere stemmen uitbrengen (max 2 per vereniging). Meer informatie vind je hier.

Als vereniging willen wij deze gelden graag in gaan zetten voor activiteiten voor de jeugd om de samenwerking met HRC'27 en Montagnards verder te optimaliseren.

Daarnaast willen we graag vermelden dat ook Stg Kersttoernooi Bergen Limburg afzonderlijk deelneemt aan de actie. Jouw stem helpt de organisatie van dit jaarlijkse traditionele kerstzaaltoernooi voor de jeugd verder te verbeteren in de komende jaren!

Alvast bedankt voor je steun!

 Lees meer  

Week van de Scheidsrechter 2021!

Van 25 september t/m 3 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Ieder weekend zijn er duizenden scheidsrechters die het mogelijk maken dat meer dan 1 miljoen voetballers en voetbalsters in heel Nederland van het prachtige spelletje kunnen genieten! 

Ook binnen onze vereniging geldt dat niets mogelijk zou zijn zonder de scheidsrechters die iedere week wedstrijden bij de jeugd en senioren fluiten. We zijn dan ook ontzettend blij met deze vrijwilligers, en beseffen ons maar al te goed hoeveel ze waard zijn voor Stormvogels’28! 
In deze Week van de Scheidsrechters willen we daarom nogmaals onze dank uitspreken. In het algemeen naar de leden en ouders die altijd bereid zijn om ’n wedstrijd te fluiten, en in het bijzonder naar onze vaste krachten die wekelijks tijdens één of meerdere wedstrijden als scheidsrechter op onze velden te vinden zijn! We hopen dat onze leden en supporters ook stil staan bij de belangrijke functie die scheidsrechters iedere week vervullen. Want alleen door met elkaar op een sportieve en respectvolle manier om te blijven gaan kan iedereen, van f-pupil tot senioren-lid of supporter, blijven genieten van “onze” prachtige sport!!

 Lees meer  

Maak kennis met jeugdvoetbal bij Stormvogels'28 & HRC'27

Beste kids uit Afferden en Siebengewald en omgeving, 

De zomervakantie zit er op. Daarmee gaat ook de najaarscompetitie van het nieuwe voetbalseizoen weer van start, en voetballen onze enthousiaste jeugdteams weer op de Afferdse en Siebengewaldse velden. Ben jij voetballiefhebber (leeftijd 4+) en lijkt het je leuk om te ontdekken of voetbal in teamverband wat voor je is? Laat dan pap of mam snel mailen naar het mailadres hieronder!

Je mag de komende periode geheel vrijblijvend mee trainen om een beeld te vormen van wat het voetballen bij onze vereniging in houdt! Na deze periode kun je dan beslissen of je lid wilt worden en kun je zelfs direct dit seizoen nog aansluiten.

Lijkt het je wat? Mail dan snel naar onderstaand adres. 

stormvogels-hrc-jeugdadm@ziggo.nl


 Lees meer  

In memoriam: Thönne Kersten

Voetbal speelde een belangrijke rol in het leven van Thönne en met het overlijden van Thönne verliest Stormvogels’28 een verenigingsman in hart en nieren. Hij was ruim 70 jaar lid van de voetbalclub en is altijd heel actief geweest voor de vereniging. Bij het negentigjarig jubileum is hij hiervoor gehuldigd - je zag hem deze dag stralen. 

Op 12-jarige leeftijd begon hij met voetballen bij de Stormvogels. Na enkele jaren in de jeugd bleek dat hij talent had en hij werd dan ook voor het 1e elftal gevraagd. Dat was een grote eer. In het kampioensjaar 1956 was hij eerst nog reserve maar al snel werd Thönne basisspeler voor vele jaren. 

Hij speelde samen met zijn twee oudere broers Jaap en Henne. Verdere spelers van dit succesvolle team waren Jo de Melkboer, Thei de Knon, Huub, Joos en Piet de Knip, Hay van Mil en John van Bet. Thönne was een goede speler en heeft zelfs nog een proefwedstrijd bij NEC gespeeld. Vijftien jaar lang speelde hij in het 1e elftal. Een echte liefhebber die als hij niet hoefde te werken geen training over sloeg. Daarna kwam hij nog vele jaren uit voor de lagere elftallen, meerdere kampioenschappen werden gevierd. Tot z’n 70e heeft Thönne bij de veteranen gevoetbald. Dat was een record, niet alleen van de oudste actieve speler maar ook als de speler met de meeste wedstrijden achter zijn naam binnen de club. Daar was hij dan ook terecht heel trots op. Thönne was een correcte en sportieve voetballer, zijn outfit was altijd helemaal in orde: shirt in de broek, kousen omhoog, schoenen gepoetst. De schoenen gingen na afloop altijd netjes in een krant zodat de tas niet vies werd. 

Aan het einde van zijn actieve carrière volgde er een afscheid zoals de grote spelers vaak krijgen. Alle prominente voetballers uit Siebengewald hebben hieraan meegedaan. Ook de hele familie was aanwezig en in de kantine werd er live-muziek gespeeld door William en Roland. Dit was voor Thönne een dag om nooit te vergeten. 

Naast het voetballen had hij ook een hele carriere als vrijwilliger. Begonnen als jeugdtrainer bij de pupillen op het noodveld bij Hopman. Het eerste wat de spelers leerden was hoe ze hun schoenen moesten knopen. Knoop aan de rechtermiddenkant van de schoen, zodat je geen last had met schieten. Thönne heeft met plezier vele jaren de trainingen verzorgd. Verder zat hij ook lange tijd in het jeugdbestuur, waar zijn talent voor schrijven (kaligrafie) handig van pas kwam bij het maken van oorkondes bij bijzondere gelegenheden. 

Thönne was ook een trouwe supporter van ons 1e elftal. Vrijwel iedere uitwedstrijd ging hij samen met John van Bet, Thei de Kanon en Roland op stap. Al was het spel soms niet goed, Thönne was nooit negatief. Ook bij de wekelijkse trainingen op donderdag kwam hij regelmatig kijken, na afloop dan samen met Jaap een biertje drinken in de kantine. 

Stormvogels betekende veel voor Thönne – De mooie verhalen hierboven laten zien dat Thönne ook heel veel voor Stormvogels heeft betekend. We verliezen met Thönne een belangrijke Stormvogels clubman. Dankbaar zijn we voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend.

Wij wensen Luus, familie en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies. 

 Lees meer  

Seizoen 2021-2022

De volledige programma's + trainingstijden van de seniorenteams staan op deze site.
Mocht je zien hebben om ook een balletje te trappen of gezellig bij te kletsen, kom dan eens naar het sportpark.

 Lees meer  

Competitie 2021-2022

Na een zeer lange pauze zijn onlangs de trainingen van het seizoen 2021-2022 voor de senioren weer hervat. Voor zover bekend staan de eerste wedstrijden ook al op deze site. De tegenstanders van 1, 2, 3, Mannen 35+ en Vrouwen 18+ staan op voetbal.nl. 
 Lees meer  

Stormvogels'28 Veteranen zoeken versterking

Een begrip binnen onze vereniging: De Veteranen. Iedere donderdagavond en zatermiddag zijn ze te vinden op ons sportpark. Eerst een lekker balletje trappen op het veld, daarna de 3e helft met veel gezelligheid in de kantine. We zijn op zoek naar verdere uitbreiding van ons Veteranenteam. Dus ben jij ouder dan 30 jaar en lijkt het je leuk om af en toe een balletje mee te trappen? Neem dan snel contact op met Hans Tissen (hans_tissen@hotmail.com) voor meer informatie! 
 Lees meer  

In memoriam: Theo Gramser (Thei de Kanon)

Afgelopen dinsdag 29 juni ontvingen wij het droevige bericht dat Thei was overleden. 
Thei werd in 1954, als twaalfjarige, lid van Stormvogels'28 en is dit 66 jaar lang gebleven. Met zijn stijlvolle techniek, spelinzicht en zijn goede schot doorliep hij alle jeugdteams en werd hij op 16-jarige leeftijd al gevraagd voor het eerste elftlal, waar hij vijftien jaar in heeft gespeeld. Het team waarin Thei speelde, kwam uit in de 3e klasse en bestond uit vele coryfeeën zoals de Knippen (Huub, Joos en Piet), de Kardrievers (Henne, Tӧnne en Jaap), Jo de Melkboer, John van Bet en Hay van Mil. 

Na vijftien jaar koos Thei voor een andere hobby, namelijk paardrijden. Hij bleef echter als echt liefhebber de wedstrijden van Stormvogels bezoeken en was zeer betrokken bij de club en spelers, aan wie hij altijd positief commentaar gaf. Nadat Thei was gestopt met paardrijden, keerde hij weer terug als vrijwilliger bij de voetbalclub en is hij enkele jaren actief geweest in het bestuur, waar hij zich voornamelijk bezighield met de technische zaken. Verder is Thei ook nog diverse jaren hulptrainer bij de selectie geweest en heeft hij enkele jaren het 2e elftal getraind. 

Wij zijn Thei enorm dankbaar voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid, en zullen hem enorm gaan missen. 
We wensen Hettie en de familie veel sterkte met dit grote verlies. 

 Bestuur en leden Stormvogels’28

 Lees meer  

Uitbreiding samenwerking jeugdafdeling Maasduinen ST

Zoals velen van jullie wellicht weten is in 2019 Montagnards samen gaan werken met de bovenbouw van de jeugdafdeling van HRC/Stormvogels. Op dit moment spelen de O17 en O19 van de drie verenigingen samen onder de naam Maasduinen ST.

Om de toekomst van het jeugdvoetbal in de drie dorpen te waarborgen en het spelplezier te verhogen is een intensivering en uitbreiding van de samenwerking gewenst.

De afgelopen maanden is een werkgroep aan de slag gegaan met het verkennen of en hoe we dit met ingang van seizoen 2021-2022 voor O13 en O15 mogelijk kunnen maken, als eerstvolgende stap. De werkgroep wordt daarbij begeleid door verenigingsondersteuner Joey Rutten van 'Bergen Beweegt Natuurlijk'. Joey heeft vanuit Negen (dit is het bedrijf waar Joey werkzaam is) ervaring in vergelijkbare trajecten bij voetbalverenigingen uit andere gemeenten.

Het bestuur van Stormvogels/HRC  ondersteunt deze beweging en heeft het plan/voorgenomen opzet reeds gepresenteerd gekregen.

Met dit bericht nemen we ook onze (jeugd)leden en hun ouders graag alvast hierin mee. Binnen enkele weken wordt ook aan jullie concreet de verdere invulling gepresenteerd.

Heb je een vraag? Stel deze gerust door een mail te sturen naar:
stormvogels-hrc-jeugdadm@ziggo.nl

Met vriendelijke groet,

Werkgroep uitbreiding Maasduinen ST

 Lees meer  

In memoriam: Jo Janssen (de Melkboer)

Zaterdag 20 februari 2021 ontvingen wij het bericht dat Jo Janssen (De Melkboer) was overleden. Jo was al sinds 1954 lid van Stormvogels en is vele jaren voorzitter van de jeugd geweest. Hij had grote organisatorische talenten en heeft jarenlang leiding gegeven aan de jeugdafdeling. Naast het voetballen organiseerde hij o.a. Sinterklaasavonden en ook buitenlandse voetbalreizen naar Frankrijk, België, Zwitserland en Denemarken. Vele jeugdspelers hebben hier ervaringen opgedaan die zij hun hele leven niet zullen vergeten. Hij voerde zijn voorzitterschap altijd uit met hart en ziel.

Jo werd op twaalfjarige leeftijd lid van Stormvogels en zou dit 66 jaar lang blijven. Zijn vaste plaats was in de goal, hij doorliep alle jeugdteams en heeft vervolgens vele jaren in het eerste elftal onder de lat gestaan. Dit waren de jaren dat Stormvogels in Bergen heeft gespeeld. In dit team stonden vele oude coryfeeën zoals de Knippen (Huub, Joos, Piet), de Kardrievers (Henne, Thunne, Jaap), Theo de Knon, John van Bet en Hay van Mil. Zij speelden wedstrijden tegen Montagnards en Vitesse voor meer dan duizend (!) toeschouwers, het was altijd een groot spektakel. Ze hebben in die jaren altijd in de 3e klasse D gespeeld, nooit gedegradeerd en nooit gepromoveerd. 

Jo kwam uit een echte voetbalfamilie. Vader Piet was jarenlang bestuurslid in de jaren ’60,  broer Wim (keeper 2eelftal) is ongeveer dertig jaar bestuurslid geweest en was een van de steunpilaren van Stormvogels. Verder hadden zij alle drie gemeen dat zij naast Stormvogels ook grote PSV fans waren. Nadat Jo was gestopt met het voorzitterschap van de jeugd is hij nog lang actief geweest bij de Plekkers, Volleybalclub Avanti en nog vele jaren voorzitter geweest van de Bessembienders. 

Jo bleef Stormvogels altijd nog actief volgen en hield alle ontwikkelingen omtrent de club bij. Zo had hij ook een enorm rijk archief aan oud beeldmateriaal (foto's en krantenartikelen) die we tijdens onze jubilea hebben getoond. Dat leverde dan altijd vele mooie herinneringen en verhalen op. Wanneer hij werd gevraagd om te helpen stond hij nog altijd klaar.

We zijn Jo zeer dankbaar voor de vele werkzaamheden die hij voor Stormvogels heeft verricht en de mooie momenten die we hebben samen hebben beleefd.

Wij wensen Petra en de familie veel sterkte met dit verlies.

Bestuur en leden Stormvogels ‘28

 Lees meer  

In memoriam: Wim de Klits

Op dinsdag 9 februari 2021 kregen wij het bericht dat Wim de Klits was overleden. Wim woonde in Hülm en was al eeuwig een trouwe supporter van Stormvogels’28. Hij begon al op jonge leeftijd met voetbal in onze jeugdteams en was niet alleen een goede voetballer maar ook een getalenteerde keeper. Hij heeft in alle elftallen gespeeld en keepte ook enkele wedstrijden in ’t urst. De langste tijd kwam hij uit voor ons 2e elftal als verdediger. Daarna heeft hij tot op hoge leeftijd bij de veteranen gespeeld.

Later was hij vooral een trouwe supporter van het eerste elftal. Wim vond naast het voetballen de gezelligheid van groot belang, samen een pilsje drinken en napraten over de wedstrijd. Hij bezocht alle thuiswedstrijden en als het niet te ver was ging hij de uitwedstrijden met de fiets. Bij de thuiswedstrijden vroeger had Wim ook de taak om het scorebord bij te houden. Hij genoot van het voetballen en uit zijn mond hoorde je nooit kritiek op Stormvogels, altijd positief ingesteld.

Na de wedstrijd dan naar de kantine, op zijn vaste plaats aan de tap met Thei, Rien en Jan nog wat gezellig nakaarten en een paar pilsjes drinken. Dat waren kleine waardevolle dingen waar Wim erg van genoot. Verder is Wim ook als vrijwilliger diverse malen actief geweest, bij alle stoepen op het sportpark heeft hij wel een steentje bijgedragen.

Wim was een bijzonder fijn persoon, we zullen hem enorm gaan missen op ons sportpark bij Stormvogels’28. 
Wij wensen zijn vrouw Dina en zijn zoon Heinz-Theo veel sterkte toe met dit verlies. 

Bestuur Stormvogels

 Lees meer  

Geslaagde online Bingo-avond Stormvogels'28 (Club van 50)

Afgelopen zaterdag 9 januari organiseerden wij namens de Club van 50 een speciale Stormvogels'28 Nieuwjaarsbingo. Meer dan 60 deelnemers (zowel uit de Club van 50 als daarbuiten) zaten van 20.00u thuis achter de computer klaar voor de bingo, die Live vanuit de kantine werd gepresenteerd. Het was een gezellige avond, die ondanks deze quarantaine tijd toch voor wat extra 'club-gevoel' zorgde. De 9 winnaars mochten leuke prijzen in ontvangst nemen. Zo werden er meerdere 'tegoedbonnen' uitgereikt; waarbij de winnaars bij een Stormvogels'28 sponsor naar keuze een bepaald geldbedrag mogen besteden. Op die manier proberen we als vereniging in deze bijzondere en soms moeilijke tijden ook iets terug te doen voor onze trouwe sponsoren. Daarnaast kunnen de drie grote winnaars uitkijken naar een gloednieuw shirt van het Nederlands elftal dat ze binnenkort thuis zullen ontvangen. 

Namens de Club van 50 commissie danken we alle deelnemers voor de gezellige avond! We kijken er naar uit iedereen snel weer in goede gezondheid in onze kantine te kunnen ontvangen!

 Lees meer  

Stormvogels'28 en hoofdtrainer Jeroen Tax verlengen samenwerking

Stormvogels’28 is blij te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Jeroen Tax met 1 jaar is verlengd. Tax is momenteel bezig aan zijn derde seizoen op rij bij Stormvogels’28, waar hij in de seizoenen 2012-2013 en 2013-2014 al eerder trainer was van het 1e elftal plus de A1. Destijds wist hij Stormvogels’28 via het kampioenschap in de 4e klasse gevolgd door promotie via de nacompetitie voor het eerst sinds tientallen jaren naar de 2e klasse te loodsen. Het afgelopen seizoen werd zoals bekend in het voorjaar in verband met de coronamaatregelen beëindigd. Het huidige seizoen ging Stormvogels'28 goed van start met 7 punten uit de eerste drie wedstrijden. Door de nieuwe lockdown ligt de competitie sinds November opnieuw stil - laten we hopen dat we deze dit voorjaar alsnog kunnen hervatten. 
Zowel de club als trainer zijn tevreden over de samenwerking en zijn dan ook verheugd om deze ook in het seizoen 2021-2022 voort te kunnen zetten.

 Lees meer  

Club van 50 Nieuwjaarsbingo op zaterdag 9 januari 2021!

Op zaterdag 9 januari vanaf 20.00 uur organiseren wij voor jullie de Club van 50 Nieuwjaarsbingo!
Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laptop of iPad. Wij zorgen voor de bingomolen, bingokaarten en uiteraard leuke prijzen.
Ook niet-leden kunnen meespelen deze avond: voor 2 euro ontvang je al een bingokaart. Club van 50 leden ontvangen één gratis kaart, maar kunnen extra kaarten bijkopen mochten ze dat willen. 

Wil je gezellig meespelen zaterdagavond? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar clubvan50@stormvogels28.nl. Je ontvangt je bingokaart(en) vervolgens per mail.

Hopelijk tot zaterdag!

Vanwege de huidige corona maatregelen hebben we in overleg met het bestuur besloten om de Club van 50 bijeenkomst 2020 (die traditioneel plaatsvindt in December) te verplaatsen naar een later moment in 2021 - zodat het mogelijk is om met de leden bij elkaar te komen in onze kantine.

 Lees meer  

[UITGESTELD] Sportief van start in 2021: Voetbalparcours in tweetallen - Zaterdag 9 januari

Update woensdag 6 Januari: 
Beste sportievelingen, helaas wordt het voetbalparcours dat gepland stond voor a.s. zaterdag uitgesteld. In overleg met de gemeente kiezen we ervoor om de activiteit te verplaatsen naar een later moment waarop er meer mogelijk is op ons sportpark. Stay healthy!

--------
Beste voetballiefhebbers,

We bieden jullie graag de mogelijkheid om 2021 sportief te beginnen!
Zaterdag 9 januari kun je deelnemen aan een voetbalparcours waarin je in tweetallen op 1,5 meter afstand (conform de richtlijnen) een tiental oefeningen uitvoert, punten verzamelt en kunt winnen!
De oefeningen zijn niet moeilijk en variëren van latje trappen tot hooghouden. Iedereen van 16 jaar en ouder mag deelnemen, je hoeft geen lid te zijn. Opgeven kan als tweetal of individueel (dan delen we je in). 

We spelen in shifts van 60 minuten in de volgende tijdvakken:
- 14:30u - 15:30u
- 15:30u - 16.30u

Mocht je een voorkeur hebben laat het weten. Opgeven kan bij Jasper Tebarts via de app (0616195283) of mail (jaspertebarts84@hotmail.com.

Hopelijk tot zaterdag 9 januari!

 Lees meer  
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  -