Opstelling |       Inloggen   

Stormvogels Nieuwsarchief

Geslaagde Stormvogels'28 Quarantaine Quiz!

Op vrijdagavond 22 Mei organiseerden we vanuit onze kantine de eerste 'Stormvogels'28 Quarantaine Quiz'. Een mooi aantal van 20 deelnemende teams (met gemiddeld zo'n 5 spelers per team) had zich aangemeld voor deze digitale quizavond. Vanaf 20u gingen de deelnemers vanuit thuis de strijd aan.
In totaal waren er 60 vragen verdeeld over 5 rondes: Nederlands elftal, Buitenlandse competities, Stormvogels, Vrouwenvoetbal en Nederlandse competities. Daarnaast was er aan het einde nog een schattingsvraag waar alle teams kans maakten op een leuke extra prijs: Hoeveel doelpunten zijn er in dit seizoen 2019-2020 door Stormvogels 1,2 en 3 gescoord in de officiële competitiewedstrijden? Het team van Dinesh zat hier met hun schatting van 100 het dichts bij het antwoord van 102 en won zo een fles champagne! Hierna was het tijd voor de uitslag van de quiz. De top 3 lag erg dicht bij elkaar: Op de 3e plaats eindigde het team van Dinesh 51 punten, nipt achter het team van Jan v/d Aa met 52 punten. Uiteindelijk waren het Rob, Michel en Erik die met 53 punten bovenaan eindigden en er zo met de hoofdprijs vandoor gingen: 3 kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal (zodra publiek weer welkom is)!

We kijken terug op een zeer geslaagde avond, met dank aan alle deelnemende teams!
Gezien de positieve reacties zullen we volgend seizoen kijken of we weer een nieuwe quizavond kunnen organiseren, hopelijk dan in onze kantine! 

Jasper, Niels en Jaap

 Lees meer  

Stormvogels'28 Quarantaine Quiz op 22 Mei om 20 uur!

Om toch het kantine-gezelligheids-gevoel te kunnen brengen in deze tijd waarin we onze kantine helaas nog niet mogen openen organiseren wij de Stormvogels'28 Quarantaine Quiz! Graag nodigen wij iedereen van harte uit voor deze gezellige 'virtuele' quizavond vol met leuke voetbalvragen. Deelnemen mag individueel of in kleine groepjes, zolang de (thuis)richtlijnen van het RIVM worden gevolgd en je het shirt van je favoriete club draagt ;)  Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar nielsbn@hotmail.com, verder uitleg volgt later per mail. 
 Lees meer  

Corona update: Jeugd weer aan het trainen, senioren in afwachting

Update 4 Mei: Hierbij een nieuwe update voor onze leden, trainers, supporters en vrijwilligers. 

Nadat de regering vorige week heeft aangegeven dat sporten voor kinderen onder de 18 weer is toegestaan, zijn wij als vereniging direct aan de slag gegaan. De eerste trainingen voor de jeugd hebben inmiddels al plaatsgevonden op ons sportpark. In de komende dagen wordt de planning per team verder uitgewerkt, spelers/ouders krijgen verdere info vanuit de trainers/leiders. Ondanks dat de competitie geëindigd is, zijn we blij dat onze jeugd dit voorjaar toch nog lekker kan voetballen. Zoals in de media aangekondigd zijn ook niet-jeugdleden van harte welkom om mee te sporten en zo kennis te maken met het voetbal! Dit alles uiteraard rekening houdende met alle richtlijnen van het RIVM, wat betekent dat gebruik van de kleedlokalen en kantine helaas nog niet mogelijk is. 

Voor wat betreft onze senioren wachten we up de volgende update vanuit het kabinet. Duidelijk is dat de competities inmiddels ten einde zijn en dat ook trainen tot nader order niet toegestaan is. Zodra nieuwe richtlijnen van het RIVM het toelaten zullen we kijken naar mogelijkheden om de trainingen op gepaste wijze weer op te starten (indien gewenst ook tijden de ‘zomerstop’). Via onze website en de teamleiders zullen we onze senioren op de hoogte houden. 

We kijken uit naar het moment dat we spelers, trainers, vrijwilligers en supporters van onze vereniging weer mogen ontvangen op ons sportpark!  


Update 1 April: De KNVB heeft besloten dat alle amateur competities niet meer hervat zullen worden, wat betekent dat het seizoen voor al onze jeugdteams/seniorenteams ten einde is. Alle trainingen op ons sportpark zijn tot nader order opgeschort.

Update 15 Maart: Maatregelen verlengd tot en met in ieder geval 5 April.

Update 13 Maart:
Beste leden, spelers en ouders,
 
Zoals inmiddels bekend zijn er woensdag 12 maart door de overheid, KNVB en RIVM nieuwe maatregelen en adviezen omtrent het coronavirus bekendgemaakt.
 
Het bestuur van Stormvogels 28 volgt deze adviezen op en alle voetbalwedstrijden en trainingen worden met ingang van 13 maart tot vooralsnog 31 maart afgelast.
 
Wij hebben diverse reacties ontvangen en hebben, na zorgvuldige afweging, besloten het landelijk advies op te volgen.

We rekenen op jullie begrip. 
Bestuur Stormvogels 28

 Lees meer  

Maak kennis met jeugdvoetbal bij Stormvogels'28 en HRC'27 !

Beste kids uit Afferden en Siebengewald en omgeving, 

Carnaval achter de rug. De lentezon in aantocht! Daarmee vangt ook het laatste deel van de voetbalcompetities weer aan. Tot eind mei trainen en voetballen onze enthousiaste jeugdteams weer op de Afferdse en Siebengewaldse velden. Ben jij voetballiefhebber en lijkt het je leuk om te ontdekken of voetbal in teamverband wat voor je is? Laat dan pap of mam snel bellen naar één van de telefoonnummers hieronder! 
Je mag de komende periode geheel vrijblijvend mee trainen om een beeld te vormen van wat het voetballen bij onze vereniging in houdt! Na deze periode kun je dan beslissen of je lid wilt worden. Dit seizoen nog lid worden kan natuurlijk ook! Je kunt dan ookal deelnemen aan de leuke activiteiten in juni, waarmee hetseizoen afgesloten wordt. 

Lijkt het je wat? Voor kids tot 8 jaar kan contact opgenomen worden met Maaike Jans en voor kids vanaf 8 jaar met Harm Berben. Zij maken je graag wegwijs.

Maaike Jans - 0616318997 - de_kruimel@hotmail.com
Harm Berben - 0628952223 - harmberben@hotmail.com

 Lees meer  

Uitnodiging: Jaarvergadering Stormvogels’28 op woensdag 8 April 2020

[Datum kan wijzigen als gevolg van eventueel nieuw beleid ivm Corona virus]

Aan alle leden van voetbalvereniging Stormvogels ’28,

Op woensdag 8 April zal de jaarvergadering plaatsvinden in de kantine van ons sportpark ’t Eindpunt. Deze vergadering zal om 20.00 uur beginnen en wij hopen u als lid van onze vereniging te mogen begroeten. 

De agenda ziet er als volgt uit: 

1.              Opening van de vergadering door de voorzitter
2.              Verslag notulen 2019
3.              Jaarverslag secretaris
4.              Jaarverslag penningmeester
5.              Verslag kascontrolecommissie
6.              Stand van zaken jeugd
7.              Verkiezing bestuursleden:Aftredend en herkiesbaar: Theo Tebarts, Marcel v Doorn
8.              Wat verder ter tafel komt
9.              Rondvraag
10.           Sluiting    

Wilt u ook uw mening geven omtrent de belangen van onze vereniging en bent u graag op de hoogte van de laatste stand van zaken, dan zien we u graag op 8 april!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stormvogels ‘28

 Lees meer  

Geslaagd carnavals dobbeltoernooi bij Stormvogels'28

Vorige week was het zover en vond het derde kantinetoernooi plaats: Carnavalsdobbelen bij Stormvogels'28! Ditmaal voor de eerste keer op vrijdag in plaats van donderdag, waarbij we kunnen terugkijken op een geslaagde avond. De kantine was mooi vol en met 24 deelnemers gingen we rond de klok van 21u van start met het bekende 21 dobbelen in groepjes van 4 per tafel. Na vele rondjes (en veel bier) was het uiteindelijk Jan v/d Aa die de meeste rondjes het verloren en hiermee de nieuwe Prins van de Stormvogels'28 werd! Zelfs prins Stefan van de Bessembienders kwam nog langs en samen met Prins Jan en alle aanwezigen bleef het dan ook nog lang gezellig!
De punten die tijdens deze avond werden gescoord voor het jaarklassement en de nieuwe tussenstand zijn binnenkort terug te vinden op de speciale pagina op onze site onder Activiteiten > Kantine toernooien. 

 Lees meer  

Vrijdags (21 Feb) voor de carnaval: Carnavals-dobbelen bij Stormvogels'28!

Inmiddels een is het jaarlijkse derde toernooi van ons kantine klassement een echte traditie geworden: Carnvalsdobbelen bij Stormvogels'28! Dit jaar organiseren we deze gezellige avond vrijdags (21 februari, 21u) voor de carnaval. Iedereen is van harte welkom om het carnavalsweekend in onze kantine af te trappen! Speel mee met het 'carnavalsdobbelen om de nieuwe Prins van de Stormvogels' of kom gezellig een biertje drinken!

Tijdens dit toernooi wordt het bekende 21 dobbelspel gespeeld in kleine groepjes verdeeld over meerdere tafels. Na iedere ronde (en daarmee ook een rondje bier) wordt er gerouleerd en trekken de verliezers een nieuw carnavals kledingstuk aan. Aan het einde van de avond zal duidelijk worden wie de grote 'winnaar' (verliezer) is, en daarmee de opvolger wordt van Jos als Prins van de Stormvogels! Vooraf aanmelden niet nodig, ook niet-leden zijn van harte welkom!
Check voor de tussenstand in het jaarklassement de speciale pagina op onze website onder Activiteiten > Kantine toernooien.

 Lees meer  

Zuid II opleiding verenigingsscheidsrechter

Lijkt het jou leuk om in de toekomst wedstrijden binnen onze vereniging te fluiten? Wil je graag meer leren over alles wat te maken heeft met de belangrijke rol van een scheidsrechter? Check dan snel onderstaande mooie mogelijkheid voor het volgen van een cursus!

Een aantal seizoenen geleden is de KVNB gestart met het openzetten van de cursus verenigingsscheidsrechter in Zuid II met de mogelijkheid tot individuele inschrijving. Aan deze cursus kunnen kandidaten deelnemen van verschillende verenigingen in de regio. Het betreft een opleiding voor het fluiten van wedstrijden binnen de eigen vereniging. Vanwege het succes van deze formule heeft de KNVB ook dit voorjaar weer 3 cursussen opengesteld in Zuid II (geografisch verdeeld over het district). 

VSR omgeving Venlo-Roermond : Startdatum: 5 maart (19:00-22:00 uur)
Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323494 

VSR omgeving Sittard-Geleen : Startdatum: 3 maart (19:00-22:00 uur)
Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323495   

VSR omgeving Helmond : Startdatum: 19 februari (19:00-22:00 uur)Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323493  Lees meer  

Gemeente Bergen FIFA cup 2019-2020

In samenwerking met DutchGameMasters organiseert Bergen Beweegt Natuurlijk de E-Talents Cup 2019-2020. Een evenement waarbij de combinatie van gaming en voetbal centraal staan. 

Het is Gemeente Bergen gelukt om een van de kwalificatierondes van dit evenement naar RKVV Montagnards toe te halen, en wel 28 februari aanstaande vanaf 13:00 uur. Tijdens deze kwalificatieronde ga je samen met je teamgenoot strijden voor een plek in de landelijke finale.

DE E-TALENTS CUP
Dit is hét FIFA toernooi voor jongeren bij voetbalverenigingen. In de kantine wordt er een 2 tegen 2 FIFA toernooi op de Playstation 4 gespeeld, tegelijkertijd wordt op het veld een FIFA Skill Games competitie gehouden. De twee beste FIFA spelers en de twee winnaars van de Skill Games competitie worden uitgeroepen tot E-Sporters van de gemeente Bergen en gaan ons vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale.

Klik hier voor een impressie: https://www.youtube.com/watch?v=uIfhDgVP12s 

Wie weet ben jij straks de FIFA-koning van de gemeente Bergen en sta je te schitteren op het NK! 🤩Wacht niet langer en meld je snel aan op: https://www.e-talentscup.nl/club/BBJT31Z

 Lees meer  

Geen gebruik van mobieltjes in de kleedkamer voor jeugdelftallen

Als jeugdafdeling Stormvogels'28 / HRC'27 ondersteunen wij het initiatief om gebruik van mobieltjes in de kleedlokalen niet langer toe te staan. Zie hieronder de volledige achtergrond van dit beleid dat door meerdere clubs in de regio wordt gevolgd. Tekst Maasduinen Centraal:

Om incidenten die het plezier, veiligheid en privacy bij jeugdleden van voetbalverenigingen in het gedrang kunnen brengen te voorkomen, is het gebruik van mobiele telefoons in de kleedlokalen vanaf 1 januari 2020 niet langer toegestaan. Aanleiding hiervoor zijn berichten in de landelijke media over pestgedrag onder de jeugd, waarbij het maken en verspreiden van intieme foto’s heeft geleid tot zeer onwenselijke situaties. In het streven om te zorgen voor een veilige sportomgeving is besloten om deze nieuwe regel snel in te voeren. “Bij schending hiervan zal in ieder geval voor bepaalde tijd de toegang tot de sportvelden ontzegd kunnen worden, los van eventueel aanvullende maatregelen”. 

De mobieltjes kunnen meegenomen worden in de kleedlokalen, echter zullen deze ten alle tijde opgeborgen en uit moeten blijven. In het bijzonder worden ouders, leiders, coaches en begeleiders van de jeugdleden verzocht om duidelijk uit te leggen dat het gebruik van mobiele telefoons in de kleedlokalen vanaf 1 januari niet langer is toegestaan en waarom. Dit initiatief wordt ondersteund door de jeugdafdelingen van de volgende clubs: Achates, Vitesse ’08, v.v. Heijen, Stormvogels/HRC, Montagnards, EWC/Resia, SV United, DEV-Arcen/DSO

 Lees meer  

Stormvogels'28 en hoofdtrainer Jeroen Tax verlengen samenwerking

Stormvogels’28 is blij te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Jeroen Tax met 1 jaar is verlengd. Tax is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen op rij bij Stormvogels’28, waar hij in de seizoenen 2012-2013 en 2013-2014 al eerder trainer was van het 1e elftal plus de A1. Destijds wist hij Stormvogels’28 via het kampioenschap in de 4e klasse gevolgd door promotie via de nacompetitie voor het eerst sinds tientallen jaren naar de 2e klasse te loodsen. Afgelopen seizoen eindigde Stormvogels’28 dankzij een goed voorjaar op de tweede plaats en pakte het een periodetitel in de 4e klasse, waarin het promotie misliep. Ook halverwege deze competitie is er zicht op het meespelen om de prijzen. 

Zowel de club als trainer zijn tevreden over de samenwerking en zijn dan ook verheugd om deze ook in het seizoen 2020-2021 voort te kunnen zetten.

 Lees meer  

Uitslag Loterij Teamsport 24 Kerstzaalvoetbaltoernooi 2019

In onderstaand overzicht vindt u de lotnummers waarop prijzen zijn gevallen tijdens het Teamsport 24 Kerstzaalvoetbaltoernooi 2019

De prijzen kunnen hier opgehaald worden: (na 18:00 uur)
Hans Hermens
Frans Halsstraat 18
Nieuw Bergen
Tel. 06-47043803

NrPrijsLotNr (GEEL)
1Voetbal11
2Bal twv € 27,5036beschikbaar gesteld door Teamsport 24
3Voetbal82
4Voetbaltas met schoenenvak twv € 37,50122speciaal gemaakt op de kleuren van jouw club beschikbaar gesteld door Teamsport 24
5trainingsbal191
6Weekpas fitness230beschikbaar gesteld door Optisport
7Waardebon van € 50 voor webshop253beschikbaar gesteld door Teamsport 24
8Voetbal289
91 uur bowlen313beschikbaar gesteld door Optisport
10Badslippers twv € 17,50340beschikbaar gesteld door Teamsport 24
11trainingsbal396
12Kadobon ad 15 euro428Van Neerven Sport
13Paar sokken twv € 9449beschikbaar gesteld door Teamsport 24
141 uur glowgolf483beschikbaar gesteld door Optisport
15Trainingspak twv € 75554speciaal gemaakt op de kleuren van jouw club beschikbaar gesteld door Teamsport 24
16Voetbal597
17Voetbal634
18Weekpas fitness666beschikbaar gesteld door Optisport
19Kadobon ad 15 euro698Van Neerven Sport
20Voetbal746
21Waardebon van € 25 voor webshop794beschikbaar gesteld door Teamsport 24
22Zwembadtickets: 3 tickets815beschikbaar gesteld door Optisport
24Sportshirt met initialen twv € 28873speciaal gemaakt op de kleuren van jouw club beschikbaar gesteld door Teamsport 24
25Trainingsset (shirt,short, sokken) twv € 50902speciaal gemaakt op de kleuren van jouw club beschikbaar gesteld door Teamsport 24
26Voetbal962

 Lees meer  
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  - 
Café Heidebloem - 
Fishplaza - Fishplaza voor al uw verse vis
Flynth adviseurs en accountants BV  - Flynth Ondernemen inspireert
Fysio Bergen - Fysio- en Manuele therapie
H & P - 
Hahebo - HaHeBo Partijhandel
Inbev Nederland  - 
IRF b.v. - 
Jans tentenverhuur - 
Kliniek ViaSana - 
Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen - 
Sport Lavit - 
Sporthotel De Poort - Goch - 
Weys Electro  -