Heijen - Stormvogels'28 (1-1) Team: 1 Datum:27-11-2011

Heijen en Stormvogels blijft 1-1

In de nog te spelen tweeëndertig minuten van de gestaakte wedstrijd Heijen- Stormvogels waren beide ploegen niet in staat om te scoren. De wedstrijd eindigde zoals hij begon in 1-1.
De trainer van Stormvogels John Janssen hinkte op twee gedachten. Moest hij gaan aanvallen met tien spelers, achter spelen één op één en drie aanvallers opstellen, of toch spelen met vier verdedigers en twee aanvallers en tevreden zijn met een gelijkspel. Omdat met name aanvaller Niels de Bruin geblesseerd was en nog enkele basisspelers licht geblesseerd waren, koos hij voor meer zekerheid.
Onder herfstachtige weersomstandigheden werd de wedstrijd aangefloten op de plaats waar hij voor zeven weken geleden eindigde. Stormvogels begon ondanks de tien spelers toch aanvallend aan de wedstrijd. De beste kans was er na vijf minuten voor Khalid Hlimi , de van rechts genomen corner werd door de spits tegen de paal gekopt. Hoe verder de wedstrijd vorderde werd Heijen sterker. Zij waren meer in balbezit en konden elkaar beter vinden. Vooral op het middenveld kwam Stormvogels er niet meer aan te pas en daardoor kwamen er geen ballen meer bij de aanvallers. De lange ballen van Bart Seegers van achteruit kwamen door de harde wind en regen niet aan. Daar de weersomstandigheden steeds slechter werden, de regen kwam met bakken uit de hemel, was goed voetballen eigenlijk onmogelijk. Het was Heijen die de wedstrijd toch nog had kunnen beslissen uit een voorzet van links kopt Nick van de Valk de bal tegen de lat.
Na tweeëndertig maakt scheidsrechter Bachov een einde aan de wedstrijd, beide ploegen waren tevreden het punt. Heijen staat nu boven degradatiezone. Stormvogels blijft koploper met één punt voorsprong op Excellent uit Oploo.

De komende zondag speelt Stormvogels in St. Agatha tegen VCA, de trainer is oud Stormvogelsspeler Sjaak Erps.