Stormvogels 1- JVC Cuijk 1 (0-4) Team: 1 Datum:21-10-2012

JVC Cuijk duidelijk te sterk voor Stormvogels'28

Door een 0-4 overwinning bij Stormvogels’28 uit Siebengewald heeft JVC Cuijk de volgende ronde van de KNVB Districtsbeker bereikt. Bij JVC Cuijk kregen Rob Zegers en Dennis Schouten een weekendje rust.  Bij Stormvogels ontbraken enkele spelers door blessures. De Cuijkenaren deden wat het in deze wedstrijden moet doen; geconcentreerd beginnen en snel een doelpunt scoren. De 250 toeschouwers, waaronder de geblesseerde Rob van Raaij en David Magee, zagen dat JVC Cuijk binnen 20 minuten uitliep naar een 0-3 voorsprong. Na zes minuten bracht Achmed el Allachi JVC met een droog schot op een voorsprong. Vijf minuten later was het Mark Fennebeumer die de voorsprong verdubbelde: 0-2. In de 20e minuut scoorde spits Erik de Kruijk de derde Cuijkse treffer. Hierna nam JVC Cuijk wat gas terug zonder dat Stormvogels’28 echt gevaarlijk kon worden. Na rust bracht trainer De Kruif spits Sam Wassenberg voor Fennebeumer. Het was ook Wassenberg die na 55 minuten de eindstand met een rake kopbal op 0-4 bracht. Na 90 minuten was Stormvogels blij met deze acceptabele 0-4 nederlaag. Volgende week speelt Stormvogels tegen Cito en hoopt met een overwinning de aansluiting met Olympia en Milsbeek te houden.