Toxandria - Stormvogels (0-1) Team: 1 Datum:18-03-2012

Minimale overwinning Stormvogels op Toxandria uit Rijkevoort

Toxandria had in de 1e helft de wedstrijd kunnen beslissen, maar doelman Jaap Janssen redde zijn ploeg.
Stormvogels scoorde uit een vrije trap van Bart Seegers de enigste goal van de wedstrijd.
Toxandria begon gelijk na de aftrap met een offensief en al in de 1e minuut werd de paal geraakt.
In de 5e minuut moest doelman Jaap Janssen in actie komen nadat een aanvaller op hem afkomt.
Hierna volgen nog enkele hachelijke situaties voor de goal, maar Jaap Janssen is heer en meester in de goal. Toxandria heeft in de 1e helft 5 kansen gehad op een doelpunt, maar het scorend vermogen van de ploeg liet te wensen over. Na twintig minuten kwam Stormvogels beter in de wedstrijd. De eerste kans was voor Zenid Kukuljac na aangeven Khalid Hlimi, deze niet te missen kans werd in de handen van doelman van Toxandria geschoten. In de 40e minuut scoort Stormvogels de 1-0 uit een vrije trap van Bart Seegers. Met deze stand gaan we rusten. In de 2e helft zijn er weinig noemenswaardige acties geweest. Stormvogels speelde slordig en mat en creëerde in de 2e helft nauwelijks kansen. Toxandria was ook niet in staat een goal te maken en daarom gaat Stormvogels met de drie punten naar huis. De volgende week speelt Stormvogels tegen Heijen, er zal beter spel op de mat moeten worden neergelegd om deze wedstrijd te winnen.