Stormvogels - Montagnards (1-1) Team: 1 Datum:27-09-2009

Derby Stormvogels-Montagnards gelijk.
40ste minuut 0-1 Ties Keiren
45ste minuut 1-1 Coen de Jager
De derby tussen Stormvogels en Montagnards is geëindigd in 1-1. De wedstrijd verdiende geen winnaar.
Op deze haast zomerse dag stonden Stormvogels en Montagnards tegenover elkaar. Beide teams hebben de punten momenteel hard nodig. Het meest opvallende was de terugkeer van Bas Verpoort als laatste man. Dit was zeker een groot succes, want Bas Verpoort was de beste man van Stormvogels. De 1e helft typeerde zich door wel veel inzet, maar weinig voetbal. Het hoogtepunt van Montagnards was een mooie kopgoal van Ties Keiren in de 80e minuut. De goal van Stormvogels was een uitstekend uitgespeeld, Wil Salden speelt de bal op Daan Aengenend en deze speelt Coen de Jager vrij, deze scoort vanaf 16 meter de 1-1. De 2e helft gaat op dezelfde manier verder. Beide ploegen proberen wel maar creëren nauwelijks kansen. De grootste kans is voor midvoor Kleeven, deze faalt echter oog in oog met Jaap Janssen. De beste kans van Stormvogels is voor Coen de Jager maar keeper Bas van de Grouw houdt de bal. Na 90e minuten is dan ook een gelijkspel de meest logische uitslag. De volgende week komt Estria op bezoek een voor Stormvogels onbekende tegenstander.